Ga naar hoofdcontent

Lotto-Jackpot voor abonnee uit Antwerpen: "Blijven dromen"

Wat we weten over onze winnnaar: 

  • Het gaat om een man uit de provincie Antwerpen 
  • Onze winnaar is tussen de 35 en 44 jaar  
  • Hij speelde mee via een abonnement per domiciliëring  

Een telefoontje uit de duizend 

Het zal je maar overkomen. Je speelt als abonnee trouw mee met elke Lotto-trekking en je krijgt plots een telefoontje van de Nationale Loterij. "Ik wist dat je als abonnee vanaf € 25.000 opgebeld wordt", vertelt onze gelukkige winnaar. "Dat het meteen over de Lotto-Jackpot van € 4.000.000 zou gaan, dat had ik in de verste verte niet durven dromen." 

"Ik speel al vele jaren mee met onder andere EuroMillions, Win for Life, Joker+, Subito en dus ook Lotto", vervolgt deze bediende die een gezin heeft. "Ik won tot dusver vooral kleinere bedragen en om het mezelf makkelijk te maken besloot ik mee te spelen met een abonnement per domiciliëring. Ik gebruikte mijn trouwdag, de verjaardagen van mijn gezin en twee willekeurige nummers. Die hebben me nu dus alle geluk van de wereld bezorgd." 

De meeste dromen zijn GEEN bedrog 

"Wat ik nu ga doen met dit prachtige bedrag?", vraagt deze Antwerpenaar zich luidop af. "Eerst en vooral een rekening openen om dat bedrag op te zetten. (lacht) We gaan zeker delen met familie en overwegen ook zeker om te schenken aan goede doelen. Het mooie aan dit hele verhaal is dat we kunnen blijven dromen, maar die dromen nu ook daadwerkelijk kunnen waarmaken." 

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?