Ga naar hoofdcontent

Online speler wint Lotto-Jackpot: "sparen, sparen, sparen"

Wat we weten over de winnaar:

  • Het gaat om een man met een gezin
  • Hij is tussen de 45 en de 54 jaar oud
  • Hij speelde met Lotto via e-Lotto, het online speelplatform van de Nationale Loterij

Hoe meer winnaars, hoe meer vreugd

Hoewel de feestdagen al even achter de rug waren, bleven we op woensdag 20 januari 2021 nog even in feeststemming met een wondermooie Lotto-Jackpot van €10.000.000. Het lot was die dag niet één, maar liefst drie winnaars gunstig gezind. Eén van hen was een man die meespeelde via e-Lotto.be en dankzij zijn zes juiste nummers een bedrag van €3.333.334 op zijn rekening gestort kreeg.

Hobbykok in een professionele keuken

"Ik speel op regelmatige basis mee met een Quick Pick op het online speelplatform, E-Lotto.be en durf ook al eens een Subito-kraslot te kopen in één van de verkooppunten van de Nationale Loterij", verduidelijkt onze gelukkige winnaar. "Nooit eerder won ik al een groot bedrag en daarom was ik helemaal overdonderd toen ik via de App van de Nationale Loterij de resultaten controleerde en zag dat ik gewonnen had."

"Heel origineel is het niet, maar dit bedrag ga ik vooral sparen en veilig investeren, misschien wel in vastgoed", verklaart de man. "Ook mijn keuken thuis kan wel wat renovatie gebruiken. Ik kook heel graag, maar ik kan natuurlijk mijn gezin enkel het lekkerste eten voorschotelen als ik kan werken met het beste materiaal en in de meest professionele omgeving" (knipoogt)