Ga naar hoofdcontent

€ 3.500.000 voor Lotto-speler: "Een emotionele rollercoaster"

Wat we weten over de winnaar: 

  • Hij is een twintiger uit Oost-Vlaanderen 
  • Hij won de Jackpot met willekeurige cijfers via e-lotto, ons online speelplatform 
  • Hij werkt in de horeca 

Winst op het spaarboekje 

Onze grote winnaar houdt zoals elke modale Belg van de simpele dingen des levens: een fietstocht in de natuur, een avondje Netflix in de zetel en het uitproberen van nieuwe recepten in de keuken. Veel is onze geluksvogel niet van plan daar aan te veranderen: “Een deel van mijn winst gaat naar de renovatie van mijn huis en ook een mooie reis staat zeker op het programma van zodra de situatie het toelaat.” Deze twintiger zal ook zijn groot hart tonen door te schenken aan goede doelen. Het overgrote deel van de €3.500.000 zet hij op zijn spaarrekening. 

Ongeloof en euforie 

Wat ging er door het hoofd van onze winnaar toen hij ontdekte dat hij gewonnen had? "Ik viel van verbazing en ongeloof in een gelukzalige roes van euforie. Er was ook een klein beetje gezonde spanning mee gemoeid, want ik weet natuurlijk niet hoe deze winst mijn leven zal veranderen." Gelukkig staat er bij de Nationale Loterij steeds een professioneel team van de Cel Winnaarsbegeleiding klaar om de winnaars op te vangen. Deze jonge Oost-Vlaming kan dus zorgeloos genieten van zijn winst. 

Van € 50 naar € 3.500.000 

Onze winnaar speelt al drie jaar mee met Lotto en speelt ook graag mee met EuroMillions. In het verleden won hij al eens €50, maar deze keer voegen we met plezier een aantal nullen toe aan het bedrag op zijn rekening.