Ga naar hoofdcontent

€ 500.000 voor Lotto-winnaar uit Luik: “Tuin opknappen”

Wat weten we over de winnaar: 

  • Het gaat om een man uit de provincie Luik 
  • Hij is tussen 35 en 44 jaar oud 
  • De man heeft een partner en kinderen 

Genieten in eigen tuin 

Voor een man uit de provincie Luik kon de paasvakantie in 2021 niet beter beginnen, want op 3 april won hij samen met één andere speler de Lotto-Jackpot. Dat leverde hem een bedrag op van € 500.002,50. "Ik kon het niet geloven", vertelt de man, die werkzaam is in de informaticasector. "Over geld hoef ik me nu alvast geen zorgen meer te maken". 

Wat onze winnaar van plan is met zijn gewonnen geldsom? "Ik hou enorm van de zomer en het strand, maar tijdens de coronacrisis heb ik pas echt het belang ingezien van een gezellige, goed onderhouden tuin om in te vertoeven. Het idee lag de voorbije maanden al even op tafel om mijn eigen achtertuin grondig aan te pakken en die plannen krijgen nu dus een financieel duwtje in de rug. Ook binnen krijgt alles binnenkort zeker een nieuw likje verf." 

Voor altijd fan van Lotto 

Dat je geen grote bedragen hoeft in te zetten om kans te maken op de Lotto-Jackpot bewijst ook deze man. "Ik speel de laatste tien jaar af en toe mee met zes willekeurige nummers en doet dat vooral via e-Lotto.be, maar soms ook in de krantenwinkel. Ook EuroMillions en de Win for Life-krasbiljetten kunnen me zeker bekoren, maar nu heeft toch vooral Lotto een speciaal plaatsje in mijn hart. Wees maar zeker dat ik trouw blijf meespelen!"
Word jij de volgende Lotto-miljonair?