Ga naar hoofdcontent

Antwerpse vrouw wint Jackpot: "100 keer gecontroleerd" 

Wat we weten over onze winnares:

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Antwerpen
  • De vrouw is ouder dan 65 en geniet van haar pensioen
  • Ze liet het winnende spelformulier valideren bij een krantenwinkel in haar buurt

Ongeloof tot in het oneindige

Gepensioneerd zijn en op je oude dag de Lotto-Jackpot winnen, we zouden er allemaal voor tekenen. Het overkwam ook een 65+’er uit de provincie Antwerpen op zaterdag 6 februari 2021. Met haar zes juiste nummers mocht ze de Lotto-Jackpot delen met één andere winnaar. Haar deel van de koek: exact €1.000.003,25.

“Na de trekking controleer ik meteen de resultaten en de winstverdeling op de website van de Nationale Loterij”, vertelt de gelukkige winnares. “Ik zag zes cijfers staan die overeenkwamen met de vaste cijfers waarmee ik altijd speel. Ik kon het niet geloven. Zeker 100 keer heb ik de pagina opnieuw geladen om écht zeker te zijn.”

Vanaf het prille begin

“Ik speel al mee met Lotto sinds mijn 18e”,vervolgt de vrouw haar verhaal. Meestal doe ik dat bij de krantenwinkel hier in de buurt. Alles bij elkaar geteld heb ik in het verleden al zo’n €1.000 gewonnen met Lotto, Win for Life en Joker+, maar dit is toch wat anders. Toen ik jong was, dacht ik vooral aan wat ik allemaal zou kunnen doen met zo’n hoop geld. Nu denk ik vooral aan wie ik er allemaal gelukkig mee kan maken.”

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?