Ga naar hoofdcontent

€ 2.500.000 winst op vrijdag de dertiende: “Dit slaat alles”

Wat weten we over de winnaar:

 

  • Het gaat om een man uit de provincie Vlaams-Brabant
  • De man is tussen 55 en 64 jaar oud
  • Hij is zaakvoerder en speelde mee in een tankstation

Black Cat Friday
Het zal je maar overkomen: op een vrijdag de dertiende waarop je misschien liever niet onder een ladder wandelt of je zwarte katten mijdt, meespelen met Extra Lotto en zowaar de Jackpot binnenhalen. Een man uit de provincie Vlaams-Brabant kan er van meespreken. Hij speelt al sinds het begin mee met Lotto en stapte op 13 januari een tankstation binnen voor een Extra Lotto-spelticket met willekeurige nummers. Het levert deze zaakvoerder € 2.500.000 op.
“Ik sta aan de grond genageld”, vertelt de dolgelukkige man zijn verhaal. “Af en toe spelen ik en mijn partner ook mee met EuroMillions of kopen we een Subito-krasbiljet. Daarmee wonnen we eerder al eens € 700. Dit slaat echter alles.”

Een eerste steen voor iedereen
“Wat we als eerste met de Extra Lotto-Jackpot gaan doen? Op dit moment gaat er heel veel door mijn hoofd: renovaties aan de woning, eens goed gaan shoppen, een reis met het hele gezin, een deeltje schenken aan het goede doel en uiteraard ook een deeltje opzij zetten. Echter, het mooiste dat we met dit geld kunnen doen, is onze kinderen gelukkig maken. Zo kunnen zij bouwen aan een mooie toekomst voor hun gezin”, besluit onze nieuwbakken winnaar.

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?