Ga naar hoofdcontent

Collega’s winnen samen de Lotto-Jackpot: “de kluts kwijt”

Wat weten we over de winnaar:

 

  • Het gaat niet om één, maar wel over drie winnaars
  • De drie winnaars spelen wekelijks samen mee met Lotto
  • De drie winnaars zijn collega’s van elkaar en komen uit de provincie Antwerpen

Vrolijke, vrolijke vrienden
Drie winnaars verdeelden op zaterdag 14 januari 2023 de Lotto-Jackpot en wonnen een prachtige som van € 2.833.334. Bij één van de drie werd dit bedrag nog eens in drie verdeeld, want drie collega’s, die al sinds het begin samen trouw meespelen met Lotto, waren bij de gelukkigen.

“We waren helemaal onze kluts kwijt toen we het nieuws vernamen”, vertelt de man die zich op de hoofdzetel van de Nationale Loterij in Brussel aanmeldde met het winnende ticket. “Met drie collega’s spelen we iedere week mee met willekeurige cijfers in een krantenwinkel, maar nog nooit eerder hadden we een som van enige betekenis gewonnen. Daar ging het ons ook niet over, want het was vooral een leuk tijdverdrijf en het zorgde voor een nauwere band tussen ons.”

Dat die band heel goed is, spreekt ook uit de plannen die de drie nieuwbakken Jackpotwinnaars nu maken. “Met het geld gaan we zeker samen een heel mooie reis maken”, licht onze winnaar toe. “Daarnaast delen onze families natuurlijk een stukje in de vreugde én hebben we al een goed doel voor ogen om ook iets terug te geven aan de samenleving.

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?