Ga naar hoofdcontent

Gepensioneerde onlinespeler wint € 2.833.334 euro: “Een nieuwe bril”

Wat weten we over de winnaar: 

 

  • Het gaat om een man uit de provincie Vlaams-Brabant.
  • De man is ouder dan 65 jaar.
  • Hij is gepensioneerd en speelt mee met Lotto via nationale-loterij.be.

Pater Familias denkt aan het hele gezin
De eerste Lotto-Jackpotwinst van het nieuwe jaar was er meteen eentje die kon tellen. Op zaterdag 14 januari werd een Jackpot van € 8.500.000 verdeeld onder drie winnaars, onder wie een 65+’er uit de provincie Vlaams-Brabant. 
Als alleenstaande man met kinderen en kleinkinderen hoeft onze nieuwbakken winnaar niet lang na te denken over de eindbestemming van zijn Jackpotwinst van € 2.833.334. “De familie komt op de eerste plaats”, vertelt de gepensioneerde man. “Al is het ook zo dat mijn woning wel wat verfraaiingen zou kunnen gebruiken én staan ook een nieuwe auto, een nieuwe gsm en een nieuwe bril hoog op het lijstje.”

Geluk in het spel
Dat het lot deze man niet ongustig is, werd in het verleden al een paar keer duidelijk. “Ik speel met elke trekking mee sinds 1980 en tegenwoordig doe ik dat zelfs online via nationale-loterij.be”, aldus onze gelukkige winnaar. “Ik speel telkens met willekeurige nummers en die leverden me al een paar keer een bedrag op van rond de € 3.000. En nu gebeurt dit! Ik weet slechts één ding met zekerheid: ik blijf meespelen!”

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?