Ga naar hoofdcontent

Lotto-geluk in Limburg: “nieuwe auto bovenaan de verlanglijst”

Wat weten we over de winnaar:  

 

  • Het gaat om een man uit de provincie Limburg  
  • De man is tussen 55 en 64 jaar oud 
  • Hij werkt als arbeider en heeft een gezin 

De Lotto-Jackpot van zaterdag 27 januari 2024 maakt de trip naar Limburg, want een Limburgse arbeider en zijn gezin speelden mee met zes juiste nummers en wonnen exact € 2.500.003,75. “Normaal speel ik steevast online via de website van de Nationale Loterij, maar deze keer speelde ik toevallig in de winkel”, vertelt de nieuwbakken miljonair. “Misschien moet ik hier toch eens wat vaker komen in de toekomst.” (lacht)  

Ondanks de mooie Lotto-Jackpot van € 2.500.000 laat deze minzame Limburger zich niet gek maken. “Ik was eigenlijk de rust zelve toen ik mijn winst zag”, vertelt hij. “Ik had er vertrouwen in dat het ooit mijn beurt zou zijn en had een voorgevoel dat ik ooit zou winnen. Een positieve mindset doet veel in het leven”.  

“Ik denk ook niet dat mijn leven heel fel zal veranderen, al overweeg ik misschien wel om halftijds te gaan werken”, besluit de gelukkige winnaar. “Een nieuwe auto staat bovenaan mijn verlanglijstje en voorts zal ik zeker delen met de familie en één of meer goede doelen.” 

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?