Ga naar hoofdcontent

€ 3.500.000 voor West-Vlaamse vrouw: “nooit meer flexi-jobben”

Wat weten we over de winnaar: 

 

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie West-Vlaanderen 
  • De vrouw is tussen 45 en 54 jaar oud 
  • Ze speelde mee in een krantenwinkel in haar buurt 

Of er dit jaar veel stoute kindjes waren, dat weten we helaas niet, maar dat er iemand in West-Vlaanderen héél braaf is geweest, kunnen we wel bevestigen. Op 6 december brachten de Sint en zijn Pieten namelijk de Lotto-Jackpot van exact € 3.500.002 mee voor een West-Vlaamse vrouw en haar gezin.

“ ’t is eens wat anders dan chocolade, marsepein en mandarijntjes”, glundert de dolgelukkige bediende. “Ik speel al 27 jaar trouw mee met Lotto en EuroMillions en ben ook trouwe aanhanger van Joker+. Dat doe ik in de krantenwinkel voor zo’n €8 per trekking. De nummers die me de Jackpot hebben opgeleverd? Geen idee, want het gaat om willekeurig gekozen nummers.”  

“Toen ik ontdekte dat ik gewonnen had, was ik tot tranen toe bewogen”, vertelt de West-Vlaamse. “Ik heb steeds het beste voor met m’n gezin en doe er alles aan om hen alles te kunnen geven in het leven. Daarom was ik naast m’n vaste baan ook nog flexi-jobber, iets wat ik nu alvast niet meer zal hoeven te doen. (lacht) Ik ken maar al te goed de waarde van geld en zal met deze € 3.500.000 vooral veel sparen voor onze toekomst. Al kan er zeer zeker wel een heel lekker etentje vanaf binnenkort.” (knipoogt)

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?