Ga naar hoofdcontent

Ongeloof bij jonge Limburgse Lotto-winnaar: “niet te vatten”

Wat weten we over de winnaar: 
 

  • Het gaat om een man uit de provincie Limburg 
  • De man is tussen 25 en 34 jaar oud 
  • Hij speelde mee in een krantenwinkel 

Wie een tikkeltje extra geluk kan gebruiken, die speelt misschien best eens mee in deze krantenwinkel in de provincie Limburg waar er op 13 april al voor de tweede keer in het bestaan van de zaak een Lotto-Jackpot viel. In 2014 ging het om een Jackpot van om en bij de € 1.700.000, nu won een gelukkige Limburger zelfs het exacte bedrag van € 2.500.001,25. 
 
“Eigenlijk sta je er niet bij stil hoeveel dilemma’s zo’n winst met zich mee brengt”, vertelt de nieuwbakken miljonair. “Maar dat zijn luxeproblemen, want ik ben uiteraard door het dolle heen. Ik speel sinds een vijftal jaar mee met de producten van de Loterij en speel voor iets meer wanneer er een grotere pot te winnen valt. In het verleden leverde dat al eens € 500 op, maar dit is eigenlijk gewoon niet te vatten.” 
 
“Normaal wissel ik af tussen de krantenwinkel en online, maar deze keer won ik dus in de krantenwinkel”, vertelt de Limburgse man. “Wat opvallend is, is dat ik normaal met een Quick Pick speel, maar deze keer de drang voelde om de nummers zelf in te vullen. Ze hebben geen speciale betekenis, maar het leverde me wel de winst op.” 
 
En dan de hamvraag: wat nu? “Er gaat enorm veel door m’n hoofd, maar ik blijf wellicht wel bij de klassieke keuzes: een woning, een stukje sparen en een deeltje opzij houden voor een goed doel”, aldus onze winnaar. “En om te beginnen ga ik natuurlijk eens heel lekker eten. Ook van werk veranderen staat wel ergens op het lijstje. Iets wat ik alleszins nooit meer zal doen, is werken voor iemand waar ik me niet goed bij voel. Het leven is er nu vooral om te genieten.” 

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?