Ga naar hoofdcontent

€ 1.500.000 voor man uit provincie Luik: “dankzij God”

Wat weten we over de winnaar:    

 

  • Het gaat om een man uit de provincie 
  • Luik De man is tussen de 55 en 64 jaar oud 
  • Hij is ondernemer en heeft kinderen en kleinkinderen 

Het lot was een man uit de provincie Luik erg gunstig gezind op woensdag 18 oktober, want dankzij zes juiste nummers mocht hij het exacte bedrag van € 1.500.001,25 bijschrijven op zijn rekening. En dat was volgens hem niet alleen te danken aan een stevige portie geluk.  

“Ik zeg al vijf jaar tegen mijn kinderen dat ik de Lotto-Jackpot zou winnen”, aldus de gelukkige winnaar. “Het is een belofte van God die uitkomt. Al zo’n vijf jaar speel ik twee keer per week mee met Lotto en EuroMillions in een tankstation en al drie jaar speel ik met dezelfde, willekeurig gekozen, cijfers. Ik voelde gewoon dat ik ooit aan de beurt zou zijn.”  

Bovenaan het lijstje staat de aankoop van een nieuwe woning, maar ook zijn gezin met kinderen en kleinkinderen deelt mee in de vreugde. “Maar allereerst ben ik van plan om mijn schulden af te betalen en nooit meer schulden te maken”, aldus de Luikse ondernemer. “Als ik nog één boodschap mag meegeven aan de andere spelers: stop niet met dromen. Vandaag was ik het, maar morgen kan jij het zijn.” 

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?