Ga naar hoofdcontent

Oost-Vlaamse wint Lotto-Jackpot: “moeilijk te vatten”

Wat weten we over de winnaar:  
 

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Oost-Vlaanderen 
  • De vrouw is ouder dan 65 jaar en is gepensioneerd 
  • Ze speelt al 45 jaar mee met Lotto 

Met de wind in de zeilen 

45 jaar meespelen met Lotto en vooral tevreden moeten zijn met kleinere winstbedragen, maar nooit stoppen met dromen en dan … de  Jackpot winnen wanneer je gepensioneerd bent. Wie zou er niet voor tekenen?  
 
€ 2.500.000 is wat een Oost-Vlaamse 65+’er won op zaterdag 2 september 2023 en daar was iedereen in haar gezin heel erg blij mee: “Partner, kinderen en kleinkinderen … het hoeft geen betoog dat iedereen extatisch was bij het nieuws dat ik hen mocht vertellen”, aldus de verraste, maar gelukkige winnares. “Ik speel al sinds het begin mee in de krantenwinkel en altijd met dezelfde nummers. Ook EuroMillions, Win for Life of Subito durf ik al eens uit te proberen.” 
 
En nu, mevrouw? “Het staat als een paal boven water dat iedereen in ons gezin zal delen in het geluk”, aldus de nieuwbakken miljonair. “Zelf denk ik vooral aan een aantal broodnodige verbouwingen in ons huis én aan een nieuw vervoersmiddel. Of dat een auto wordt, een nieuwe (elektrische) fiets of iets anders, dat weet ik nog niet. Alleen een Harley Davidson wordt het wellicht niet” (lacht)

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?