Ga naar hoofdcontent

Lotto-Jackpot van € 1.000.000 valt in Luik: “Nooit meer de was”

Wat weten we over de winnaar: 
 

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Luik 
  • De vrouw is ouder dan 65 jaar en is gepensioneerd 
  • Ze speelt al meer dan 40 jaar mee met Lotto 

Ooit de Lotto-Jackpot winnen is ongetwijfeld een droom van velen, zowel van jong als van oud. Dat bewijst een oudere dame die al meer dan 40 jaar meespeelt met Lotto in de krantenwinkel en nooit gestopt is met te geloven dat ze ooit zou winnen. En kijk nu … op 6 september kwamen haar zes nummers uit de trommel. 
 
“Ik speel al zo lang en heb al alles geprobeerd. Tegenwoordig speel ik met een mix van nummers met een betekenis én met willekeurige nummers”, vertelt deze zielsgelukkige gepensioneerde vrouw. “ Eén miljoen is eigenlijk zo’n smak geld, dat je het bijna niet kan geloven.” 
 
“Dat ik iets ouder ben, gaat me zeker niet weerhouden om ten volle te genieten van deze Jackpot”, vertelt de Luikse overtuigd. “Ik ga uiteraard delen met mijn gezin en ook iets schenken aan een goed doel. En iets wat ik nooit meer ga doen: wassen! Die taak geef ik maar wat graag uit handen. Mijn eerste aankoop wordt echter een nieuwe bril. Zo moet ik misschien bij m’n volgende Lotto-winst geen 100 keer meer controleren en vergelijken of ik echt gewonnen heb.” (lacht)

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?