Ga naar hoofdcontent

Niet één maar 23 Lotto-winnaars dankzij speelpot in Limburg: “dit geeft enorme voldoening”

Wat weten we over de winnaar: 
 

  • Het gaat om een groep van 23 spelers uit de provincie Limburg 
  • Alle spelers zijn tussen de 50 en de 70 jaar oud 
  • De groepsdeelname werd georganiseerd door de uitbater van een krantenwinkel 

Voor een fantastisch Lotto-verhaal moest je eind maart in de provincie Limburg zijn. De Jackpot van € 1.000.000 werd al verdeeld onder drie winnaars en nog was het niet gedaan met mensen gelukkig maken. Eén van de winnaars bleek namelijk een krantenwinkeluitbater die speelpotten organiseert voor Lotto en EuroMillions. Het aantal gelukkige deelnemers: 23 spelers met allerlei profielen. Hun winst: € 352.186,20.
 
“Zelf waren we op vakantie op het moment van de trekking”, vertelt een fiere uitbater. “Onze dochter volgde de groepspot op en belde dat er iets ongewoon op de terminal was verschenen. We wisten onmiddellijk dat het om een grote winst ging en hebben vanop afstand de nummers gecontroleerd en alles in goede banen geleid. 
 
“Uiteraard waren alle spelers tevreden met hun winst”, vervolgt de man. “Ook wij zijn uiteraard ongelooflijk blij dat we zoveel van onze klanten kunnen blij maken met zulk uitstekend nieuws. Het geeft ons de nodige voldoening in wat we doen en moedigt ons alleen maar aan om verder te blijven doen met de zaak en met de organisatie van speelpotten. Dat doen we namelijk al sinds 1996. Bij de volgende trekking kunnen mensen dus zeker bij ons terecht voor een nieuwe speelpot.  
 
“Wat ik zelf met mijn deeltje ga doen? Een moeilijke vraag”, antwoordt de eigenaar die ook zelf meespeelde. “Alvast zeker is dat we nu een operatie voor een dicht familielid kunnen betalen en ook nadien zal wel een extraatje volgen. Dat hebben we wel verdiend!”

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?