Ga naar hoofdcontent

Gedeeld Lotto-geluk in provincie Antwerpen: “vanavond op restaurant”

Wat weten we over de winnaar? 
 

  • Het gaat om een groep van vier vrienden die wekelijks samen met Lotto spelen 
  • Het groepje is afkomstig uit de provincie Antwerpen 
  • Deze groep vrienden won eerder al eens € 12.000 

Op vijf augustus werd de Lotto-Jackpot verdeeld onder twee gelukkige winnaars. En wat bleek achteraf? Dat er nog meer blije gezichten te spotten waren en dat vooral in de provincie Antwerpen. Want de helft van de Jackpot, een bedrag van € 1.508.651,40 om precies te zijn, werd gewonnen door een groepje van vier vrienden, dat al zo’n 15 jaar samen met Lotto speelt.

“Twee dagen heb ik gepiekerd en gezucht, omdat ik begon te vrezen dat ik het ticket niet had laten valideren in de krantenwinkel”, vertelt de man die het groepje van vier vertegenwoordigt op de hoofdzetel van de Nationale Loterij in Brussel. “Toen dat gelukkig niet het geval bleek, overheerste de opluchting. Je wil niet op je geweten hebben dat je vrienden zo’n mooie som geld mislopen door jouw schuld.” (lacht).  
 
“Ik speel al bijna 40 jaar en al zo’n 15 jaar met dezelfde vrienden en dezelfde combinatie. We zijn met vier, dus elk van ons heeft toen twee nummers doorgegeven en daar zijn we steeds mee blijven spelen”, vertelt de man, die zelf een partner en kinderen heeft en gepensioneerd is. “Onze Lotto-winst die vieren we vanavond met z’n allen, inclusief de gezinnen, op restaurant. Dat zal deugd doen na zo’n emotionele, maar fantastische rollercoaster.” 

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?