Ga naar hoofdcontent

Lotto-geluk voor West-Vlaamse vrouw: "Een slapeloze nacht"

Wat we weten over de winnares:

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie West-Vlaanderen
  • Ze is ouder dan 65 jaar en is op pensioen
  • Ze heeft een gezin

Jodelen in de Alpen

€ 1.500.006,25. Dat is het exacte bedrag dat een gepensioneerde vrouw uit West-Vlaanderen won bij de Lotto-trekking van 10 april 2021. “Een heel mooi bedrag waar ik al grotendeels van weet wat ik ermee ga doen”, vertelt onze winnares. “Een groot deel wordt gedeeld met de kinderen en de kleinkinderen, maar ook reizen staat hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb mijn tripjes naar het buitenland het afgelopen jaar enorm gemist.
Ik houd van wandelen in de bergen, dus daar mogen ze me zeker verwachten van zodra alles opnieuw veilig is. Dan brei ik er de volgende keer een extra week aan. Een dat extra stukje Apfelstrudel kan er nu ook zeker wel vanaf.” (lacht)

Checken en dubbelchecken

"De heerlijke rust van de bergen kan ik zeker wel gebruiken", vervolgt de vrouw haar verhaal. "Toen ik namelijk ontdekte dat ik gewonnen had, heb ik die nacht bijna niet geslapen. De avond voordien had ik mijn nummers al eens gecheckt, ’s nachts ben ik opgestaan om ze nog eens na te kijken en de ochtend nadien heb ik nog eens alles vergeleken. Het waren uiteindelijk de vriendelijke mensen van de Dienst Winnaarsbegeleiding van de Nationale Loterij die me het verlossende nieuws hebben gebracht."

Wie het kleine niet eert…

"Ik speel al sinds het begin van de Lotto-trekking mee bij een krantenwinkel in de buurt", besluit deze dolgelukkige West-Vlaamse. "Wekelijks speel ik voor een kleine inzet en met de kleine bedragen die ik daarmee al had gewonnen, was ik eigenlijk best tevreden. Maar de aanhouder wint en ik ben enorm dankbaar dat ik mag meemaken hoe het voelt om de grote Lotto-Jackpot te winnen."

 

Word jij de volgende Lotto-Miljonair?