Ga naar hoofdcontent

Henegouwse 65+’er wint Lotto-Jackpot: "Fantastische ervaring"

Wat weten we over de winnaar :

  • Het gaat om een man uit de provincie Henegouwen.
  • Hij is ouder dan 65 jaar.
  • Hij speelde mee via e-lotto.be, het online speelplatform van de Nationale Loterij.

Een nieuwe woonst dankzij Lotto

Op woensdag 7 juli zorgde de Lotto-trekking voor twee winnaars van elk € 1.250.000. Eén van hen is een gepensioneerde man uit de provincie Henegouwen. Hij speelt wekelijks mee met Lotto via e-lotto.be en won ooit al eens € 500, maar deze keer kwamen liefst zes juiste nummers uit de trommel. “Het eerste wat ik met deze som ga doen, is investeren in vastgoed”, vertelt hij. “Of ik binnenkort in een nieuw appartement of een nieuw huis woon, dat antwoord moet ik jullie voorlopig nog schuldig blijven.”

Non-believer

“De Lotto-Jackpot winnen is een fantastische ervaring om mee te maken”, vervolgt onze winnaar zijn verhaal. “Ik moet toegeven dat ik vroeger al eens twijfelde of die grote winnaars wel echt bestonden, maar nu ben ik er zowaar zelf eentje.”

“Toen ik als e-lotto-speler dat mailtje in mijn inbox kreeg en ik ontdekte dat ik gewonnen had, heb ik mezelf toch even in de wang moeten knijpen. Intussen is het helemaal doorgedrongen en kijk ik met plezier vooruit naar een toekomst die er plots helemaal anders uitziet. Ik ben benieuwd wat het lot nog voor mij in petto heeft.”

Word jij onze volgende miljonair?