Ga naar hoofdcontent

Lotto-Jackpot voor Antwerpse 65+’er: "gevoel van vrijheid"

Wat weten we over de winnaar: 

  • Het gaat om een man uit de provincie Antwerpen 
  • De man is ouder dan 65 jaar 
  • Hij speelt op regelmatige basis mee in een tankstation bij hem in de buurt 

Een luide lachbui 
De voorbije weken maakte Lotto heel wat winnaars gelukkig en ook bij de trekking van 11 augustus 2021 mochten twee geluksvogels de Jackpot van € 3.000.000 onder elkaar verdelen. Eén van hen was een 65+’er uit de provincie Antwerpen. Met een extra bedrag van exact € 1.522.629,30 op zijn rekening, mag hij zichzelf vanaf nu Lotto-miljonair noemen.   “Ik kon het maar niet geloven”, vertelt onze gelukkige winnaar. “Ik dacht eerst dat ik verkeerd gekeken had, maar nadat ik helemaal zeker was dat de Lotto-Jackpot voor mij was, kon ik maar niet stoppen met lachen. Een intens moment van geluk was dat.” 
 
Gevoel van vrijheid 
“Wat ik met dit bedrag ga doen, is iets waar ik nog eens heel goed over moet nadenken”, vervolgt deze voormalige arbeider die intussen gepensioneerd is. “Investeren in een woning en een mooie reis staan alvast hoog op de verlanglijst. Het mooie is echter het gelukzalige gevoel van vrijheid. Die financiële onafhankelijkheid die ik nu heb, is het mooiste geschenk dat ik had kunnen krijgen.” 
 
Een mooie boodschap 
“Ik speel al sinds het begin van de Lotto-trekking wekelijks mee. Met een Quick Pick die ik dan laat verlengen voor meerdere trekkingen”, besluit deze Antwerpenaar. “Dat leverde tot dusver vooral kleinere winstbedragen op, maar dat ik ooit nog de Jackpot zou winnen, had ik nooit durven dromen. Het is ook de boodschap die ik graag wil meegeven aan andere spelers: durf dromen en geloof erin. Het kan echt iedereen overkomen!” 
 
Word jij onze volgende winnaar?