Toch op vakantie dankzij Lotto Surprise!

27/11/2019

Faillissement van Thomas Cook? Toch vakantie dankzij Lotto Surprise!

Florence en Michel uit La Louvière hadden pech… en geluk! In september, terwijl hun koffers al klaar stonden in de gang, belde het reisbureau om te zeggen dat hun reis was geannuleerd door het faillissement van Thomas Cook (Neckermann)… Een week later ontvingen ze een totaal ander telefoontje: van Lotto Surprise, met de mededeling dat ze een reischeque van 5.000 euro hadden gewonnen!

Zon en strand

Florence kon het niet geloven, ze had nooit gedacht te zullen winnen. Ze weten nog niet precies waar ze naartoe zullen gaan, misschien naar Cuba of Mauritius… Maar één ding is zeker: ze willen naar het strand, om er te genieten van de zon en de rust. Misschien kunnen ze met deze cheque zelfs een paar keer op reis…

Al 20 jaar hetzelfde spelritueel

Florence en Martin spelen elk op een ander moment mee met de spelen van de Nationale Loterij. Dinsdag en woensdag speelt Michel op EuroMillions en Lotto. Tijdens het weekend speelt Florence op dezelfde spelen. Ze hebben al een paar keer een klein bedrag gewonnen. Ze spelen elke keer met dezelfde cijfers, al meer dan 20 jaar. En ze gaan ook steeds naar dezelfde krantenwinkel, die ze erg trouw zijn.

Ze spelen ook elke keer mee met Lotto Surprise omdat ze telkens verwittigd worden via mail, als leden van Lottery Club.

Hun advies: vaak spelen, altijd op dezelfde favoriete cijfers inzetten en blijven hopen!

Wil je meer te weten komen over de andere Lotto Surprise winnaars?

Ontdek hun getuigenissen