Alles over Pick3

Pick3 is een dagelijks trekkingsspel van de Nationale Loterij. Bij de trekking rollen er 3 willekeurige cijfers uit de reeks van 0 tot 9 uit de trekkingstrommel.

Niet alleen de cijfers zelf zijn daarbij van belang, maar ook de volgorde waarin ze worden getrokken. Met Pick3, kan je niet enkel iedere dag spelen, je kan ook iedere dag winnen! Zelfs op zon- en feestdagen!

Dagelijks spelplezier

Bij Pick3 draait alles om het plezier van het spel. Deelnemen is heel eenvoudig: je kiest 3 cijfers uit de reeks van 0 tot 9. Heb je de juiste keuze gemaakt voor eenheden, tientallen en honderdtallen, dan win je € 500!

Speel mee met Pick3

Bij Pick3 staan 3 nummers uit een reeks van 0 tot 9 centraal. Samen vormen ze een getal tussen 000 en 999. Je kunt kiezen hoe je met jouw combinatie wil spelen: in volgorde, in wanorde, met de eerste twee nummers of met de laatste twee. Heb je het volledige getal juist – 3 juiste nummers in de juiste volgorde – dan win je € 500.
In elk verkooppunt van de Nationale Loterij vind je het Pick3-spelformulier. Kruis op het formulier per rooster 3 nummers aan uit de reeks van 0 tot 9.

Verhoog je winstkansen door met verschillende spelcombinaties te spelen. Je kunt maximum vijf roosters invullen.

Duid aan hoe je met je nummers wil spelen: in volgorde, in wanorde, met de eerste twee of de laatste twee nummers. Meespelen kost €1 per spel. Kies tot slot het aantal trekkingen waaraan je wil deelnemen. Je kunt met maximum 24 opeenvolgende trekkingen meespelen.

Speel je online of mobiel, dan kun je de gekozen nummers aanklikken.
Zijn je spelcombinaties geregistreerd en is je inzetbedrag betaald, dan ontvang je een spelticket. Op het ticket staan je spelcombinaties en de datums van de trekkingen waar je aan deelneemt. Bewaar je spelticket goed. Je hebt het nodig om later je winst te innen.

Lotenplan Pick3

Winsten per speeltype
Uitslag   In volgorde In willekeurige volgorde met dubbels In willekeurige volgorde zonder dubbels Eerste 2 Laatste 2
In volgorde € 500        
In willekeurige volgorde   € 160 € 80    
Eerste 2 cijfers juist       € 50  
Laatste 2 cijfers juist         € 50
Laatste cijfer juist € 1        

woensdag 19 januari

Tot
€ 500
per rooster te winnen

Resultaten vorige trekkingen

Reglement