Horoscoop : Ram

Karakter van de Ram

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is de Ram een echte doorzetter. Hij schrikt voor niets of niemand terug en gaat geen uitdagingen uit de weg. Hij is een ├ęcht competitiebeestje. De Ram is oprecht, een echte vechter en dat maakt hem bijzonder kostbaar. 

De Ram en liefde

Een Ram heeft een zelfverzekerde partner nodig die overweg kan met zijn onafhankelijkheid en sterke persoonlijkheid. In een relatie heeft een Ram ook voldoende vrijheid nodig. Als hij zich verstikt of belemmerd voelt, zal hij de andere kant uit lopen. 

De Ram en geluk

Om de sterren achter zich te scharen, moet de ram rood dragen. In deze kleur zal hij het vertrouwen van de sterren in hem alleen maar aanwakkeren. Een juweel uitkiezen voor de Ram? Ga dan voor een robijn, amber, diamant of rozenkwarts. Donderdag en vrijdag zijn de geluksdagen van de Ram. 

De Ram en gezondheid

Door te leven aan 100 km/u en zichzelf altijd veel druk op te leggen (competitiebeest!), kampt de Ram vaak met maagproblemen en migraine. Door zijn impulsiviteit gebeuren er ook vaak ongelukjes. De Ram moet vooral leren gas terugnemen en rusten. 

Het citaat van de Ram

"Geluk zit soms verborgen in het onbekende"  - Victor Hugo