Horoscoop : Stier

Karakter van de Stier

De Stier weet wat hij wil. Om zijn willetje door te drijven, komt hij soms een tikje bruut over. Hij is erg stabiel en helder; een uitstekende raadgever voor vrienden en familie. Een Stier oordeelt niet. Omdat hij oog heeft voor al wat mooi is, is een stier nogal materialistisch ingesteld. Dat neemt niet weg dat hij altijd weldoordacht handelt en zorg draagt voor wat hij bezit.

De Stier en liefde

In de liefde is de Stier even bruut als in het leven. Hij heeft dan ook nood aan een kalme partner, iemand die hem tot rede brengt. Om gelukkig te zijn in een relatie heeft een stier zijn dagelijkse dosis complimentjes nodig. Een stier houdt van samenzijn en een intense relatie. Soms kan hij een tikje bezitterig overkomen. 


De Stier en geluk

De Stier is op z’n best als hij dicht bij de natuur staat. Alle tinten groen en bruin gaan hem dan ook goed af. Vrijdag is de Stier gunstig gezind. Smaragd en lapiz-lazuli zijn zijn favoriete gesteenten. 

De Stier en gezondheid

De Stier is robuust en heeft zelden last van kwaaltjes. Toch moet hij op z’n hoede zijn voor keelontstekingen en schildklieraandoeningen. De Stier is allesbehalve sportief, maar zal toch een inspanning moeten leveren om in shape te blijven. Anders zullen de kilo’s eraan vliegen.

Het citaat van de Stier

"Kennis van woorden leidt tot kennis van dingen" - Plato