Ga naar hoofdcontent

Vroeg kerstgeschenk voor Oost-Vlaming

Wat weten we over de winnaar:

  • Het gaat om een man uit de provincie Oost-Vlaanderen
  • De man is tussen 35 en 44 jaar oud
  • Hij is chauffeur van beroep

December is in de astrologie de maand van de boogschutter. Of dat ook het sterrenbeeld is van deze gelukkige Joker+-winnaar weten we niet, maar we weten wel dat hij op 10 december 2021 raak schoot met zes juiste nummers en een juist sterrenbeeld. Daarmee won hij de Joker+-Jackpot van € 1.800.000.

“Zorgen over mijn toekomst hoef ik me alvast niet meer te maken”, glimlacht de man die werkzaam is als chauffeur. “Ik speel sinds mijn 20e trouw mee met Lotto, EuroMillions en Joker+ en stiekem hoop je altijd wel op dat tikkeltje geluk. Dat die droom nu werkelijkheid wordt, is een vroeg kerstgeschenk. Wellicht het beste cadeautje dat ik ooit gekregen heb.” (lacht)

“Wat ik met deze winst van plan ben? Heel origineel is het niet, maar het grootste deel ga ik gewoon sparen voor de toekomst”, aldus onze winnaar. “Maar allereerst ga ik voor een klein bedrag opnieuw meespelen voor de Lotto- en Jokertrekking. Ik heb ergens het gevoel dat de sterren voor mij nu heel gunstig staan en daar wil ik natuurlijk van profiteren.” (lacht)