Ga naar hoofdcontent

Joker+-Jackpot is voor Antwerpse man

Wat we weten over de winnaar:

  • Het gaat om een man die tussen 55 en 64 jaar oud is
  • Hij is afkomstig uit de provincie Antwerpen
  • Hij speelde in een krantenwinkel met willekeurige cijfers

Driedubbele controle

Controleren, controleren en nog eens controleren, om vervolgens te beseffen dat zijn zes cijfers en zijn sterrenbeeld de juiste zijn. Dat is wat een Antwerpse man op rust meemaakte op vrijdag 8 januari 2021. Wat het hem opleverde? De Joker+-Jackpot van € 2.200.000!

Minder in de tuin, meer op de fiets

"Het overgrote deel van mijn winst verdwijnt op de bankrekeningen van mij en de kinderen", vertelt onze gelukkige winnaar. "Uiteraard gaan we met het geld ook eens heel uitgebreid shoppen. Bovenaan het verlanglijstje staat een elektrische fiets, want ik houd van wandelen, fietsen en de natuur. Al ben ik blij dat ik met dit geld iemand kan aannemen om in mijn plaats de tuin te onderhouden" (lacht)

Van € 400 naar € 2.200.000

Dat deze gepensioneerde Antwerpse man een trouwe speler is, is een understatement. "Ik speel al sinds 1980 mee met de spelen van de Nationale Loterij", verklaart hij. "Het liefst van al speel ik met Joker+ en krasloten zoals Win For Life, Subito of Presto. Ooit won ik al eens € 400, maar dit bedrag is natuurlijk iets helemaal anders. Wat een zalig gevoel!"

Word jij de volgende Joker+-winnaar?