Ga naar hoofdcontent

Niet één, maar 21 Joker+ Jackpotwinnaars dankzij groepspot in krantenwinkel

Wat weten we over de winnaars:

 

  • Het gaat om 21 spelers die samenlegden voor een groepspot in een krantenwinkel
  • De krantenwinkel bevindt zich in de provincie Henegouwen
  • Er werd in totaal maar voor één combinatie gespeeld met Joker+, maar dat was wel de winnende combinatie.

Een troostprijs van € 2.500.000

Wat een verhaal! Een krantenwinkel in de provincie Henegouwen gaf haar klanten de mogelijkheid om samen deel te nemen aan de EuroMillions-trekking van 3 februari 2023 met een groepspot. Dankzij de Shower of Millionaires-actie zouden er die avond namelijk 100 winnaars van € 1.000.000 getrokken worden bovenop de Jackpot. Vol goede moed hapten 21 gelukszoekers toe. Een miljoen werd er niet gewonnen, maar wel…de Joker+ Jackpot van € 2.500.000

“We spelen heel regelmatig met een aantal mensen mee voor een klein bedrag van €15 per persoon, zeker wanneer er een speciale trekking is of een uitzonderlijke actie zoals die dag het geval was”, vertelt de uitbater van de krantenwinkel. “Op het einde schoot er nog anderhalve euro over. Die gebruikte ik voor één combinatie Joker+. Ongelooflijk maar waar leverde net die ene combinatie ons veel meer op dan het miljoen waar we vooraf eigenlijk op hoopten.”

“Zelf ga ik het er eens goed van nemen”, vertelt deze dolgelukkige Joker+ winnaar. “Ik ga zeker reizen en een stukje opzij houden voor renovaties aan mijn woning. Ook een nieuwe wagen kan er zeker vanaf. En wees maar gerust dat ook de twintig andere winnaars heel blij waren met hun deel van de koek!”