Ga naar hoofdcontent

Nieuwe EuroDreams-winnaar in rang 2: “Reizen en een nieuwe wagen”

Wat weten we over de winnaar:

 

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Henegouwen
  • De vrouw is tussen 55 en 64 jaar oud
  • Ze is getrouwd en heeft kinderen

Bijna exact een maand nadat een gepensioneerde Henegouwer de eerste Belg werd die dankzij EuroDreams mag genieten van een maandelijkse rente, was het op 12 februari al opnieuw feest voor een Belgische winnaar. Een Henegouwse vrouw speelde online mee met EuroDreams, kruiste de juiste nummers 3-4-6-9-10 en 16 aan en won daarmee in rang 2 een maandelijkse rente van € 2.000 per maand over een periode van vijf jaar.

“Ik speel al jaren tweemaal per week mee met EuroMillions en sinds kort ook tweemaal per week met EuroDreams”, vertelt de bediende. “Dat doe ik online via de website van de Nationale Loterij. Tot dusver wonnen ik en mijn man vooral bedragen rond de € 10, daarom dat het nieuws van deze winst als een grote verrassing binnenkwam.”

“Met € 2.000 per maand voor de komende vijf jaar gaan we vooral veel meer reizen met het gezin”, aldus de dolgelukkige winnares. “Nieuwe plekken ontdekken en een stukje van de wereld zien, dat wordt ons doel. Al wordt onze eerste aankoop wel een nieuwe wagen.”

Word jij onze volgende winnaar?