Ga naar hoofdcontent

Eerste grote EuroDreams-winnaar in rang 2: “Gebeden zijn verhoord"

Wat weten we over de winnaar? 
 

  • Het gaat om een man uit de provincie Luxemburg 
  • De man is tussen 55 en 64 jaar oud 
  • Hij speelde mee met EuroDreams in een krantenwinkel 

Iemand moet de eerste zijn! En voor EuroDreams is dat een gepensioneerde man uit de provincie Luxemburg. Deze gelukkige winnaar is de eerste sinds de lancering van het spel in november 2023 die straks een maandelijkse rente (winst in rang 1 of rang 2) op zijn rekening gestort krijgt: € 2.000 per maand en dat voor een periode van 5 jaar.  
 
“Daar ga ik vanalles mee doen”, beschrijft de Luxemburger. “Een beetje sparen, eens goed gaan shoppen en natuurlijk ook een stukje van de wereld zien. Al is het eerste dat ik ga doen natuurlijk wachten tot het geld op mijn rekening staat. (lacht) Iets wat ik nooit meer ga doen? Naar de mis gaan op zondag. "Mijn gebeden zijn alvast verhoord” (lacht) 
 
“Ik speel sinds het begin mee met EuroDreams, maar doet dat eigenlijk nooit op een vaste plaats. Soms eens in de krantenwinkel, soms in de supermarkt en soms zelfs online. Eerder won ik al eens een mooi bedrag met Lotto, maar dit is toch wel speciaal. Ben ik de eerste grote winnaar van EuroDreams? Mooi, maar ik houd wel de voetjes op de grond.” 

Word jij onze volgende winnaar?