Ga naar hoofdcontent

Extra Lotto-Jackpot valt op oudejaarsavond voor Brusselaar: “Cadeau voor mijn moeder”

Wat weten we over de winnaar:  

 

  • Het gaat om een man uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 
  • De man is tussen 25 en 34 jaar oud 
  • Hij heeft kinderen en speelde mee in een krantenwinkel 

Ergens in het Brusselse werd op oudejaarsavond iets harder feest gevierd dan andere jaren. Een man zag op 31/12/23 namelijk zijn zes nummers uit de trommel komen bij de speciale Extra Lotto-trekking en won een bedrag dat, doordat er geen winnaars waren bij de Extra Lotto-trekking op kerstavond, aangedikt was tot € 6.000.000. De exacte winst van de man lag zelfs nog iets hoger: € 6.016.705, 20.  

“Ik speel één keer per week mee in de krantenwinkel”, begint de man zijn verhaal. “Ik zou mezelf dus wel een trouwe speler durven noemen. Ooit won ik al eens € 500 en daar was ik eigenlijk al heel blij mee. Dit waanzinnige bedrag neemt echter alle ongerustheid in mijn leven en dat van mijn kinderen weg, want momenteel ben ik niet aan het werk.”  

“Wat ik met deze Extra Lotto-Jackpot ga doen? Wel, daar heb ik zelfs nog niet over durven nadenken. Ik ken de waarde van geld, dus alleszins zal ik er heel voorzichtig en ter goeder trouw mee omspringen. Weet je wat ik wel meteen ga doen? Een cadeau kopen voor mijn moeder. Zij heeft toch veel opgeofferd voor ons en verdient het om eens in de bloemetjes gezet te worden”, aldus onze overgelukkige winnaar.  

Word jij onze volgende winnaar?